top of page
CV - Arnoud Wildschut

De vacature Event Operators (ook freelancers) heb ik al meerdere malen voorbij zien komen bij jullie en trekt iedere keer mijn aandacht en interesse omdat ik als event producer, organisator en uitvoerder altijd op zoek ben naar nieuwe uitdagingen en projecten. Daarbij heb ik in het verleden in Scheveningen (het WK Beachvolleyball onder 19 in 2008) in een van jullie perswagens mogen werken en kennis gemaakt met de functionaliteiten.  

Hierbij wil ik dan ook graag op de functie reageren. 

Als event organisator ben ik altijd op zoek naar een team waar dezelfde passie mee gedeeld kan worden, naar een team dat samen streeft naar het maximale, naar een team dat niet alleen kijkt naar het direct zichtbare resultaat, maar ook oog heeft voor het commerciele deel en het uiteindelijke bedrijfsresultaat. Mede daardoor ben ik ook in 2011 als zelfstandig ondernemer gestart met een passie voor events en organisatie. 

Als persoon ben ik gedetailleerd, heb oog voor detail, maar weet ook op momenten te kunnen kiezen voor 'first things first'. 

Naast het uitvoeren / coordineren van (een deel van) evenementen kan ik zowel in een team als individueel prima functioneren met respect voor ieders belangen. 

In 2011 ben ik een eigen event / productie bureau gestart en heb ik tevens mijn eerste vrachtwagen aangeschaft, een oude Coca Cola vrachtwagen uit Belgie. Niet veel later heb ik mijn rijbewijs behaald omdat ik met name over een eigen 'mobiel kantoor' wilde beschikken. De vrachtwagen is er nog steeds en die wordt ook nog regelmatig als oldtimer bij lokale of promotionele events ingezet, danwel dat het een perfecte 'backstage' wagen is.  

Sinds 4 jaar werk ik in opdracht van de AVP Beachvolleyball voor de grootste en oudste beachvolleyball organisatie in Amerika. 

Deze opdracht kwam 4 jaar geleden op mijn pad door een samenwerking met Nussli (Duitsland) uit 2006 tijdens het EK Beach volleyball in Nederland. Nussli ging in Amerika de logistiek, stadions en events bouwen voor de AVP. Inmiddels is Nussli weer uit Amerika verdwenen, maar heb ik er nog steeds een mooie opdracht aan. Komend seizoen staat inmiddels mijn 5e editie aldaar op het programma. Een tour door 8 steden in de USA. Een project waarbij ik in de periode van eind april t/m september voornamelijk in de USA zit. 

Ondanks deze opdracht in Amerika wil ik graag op jullie functie reageren omdat ik deze functie al vaker voorbij heb zien komen. Daarnaast verwacht ik na dit jaar afscheid van het mooie evenementen traject in Amerika te nemen en ben ik op zoek naar andere uitdagingen (Freelance, of wellicht ter zijner tijd in andere vormen). De periode september t/m april is overigens voor mij altijd een 'rustige' periode omdat mijn werkfocus voornamelijk op de (beach)zomer ligt. 

Ik zie uit naar jullie reactie en kom graag mijn enthousiasme en interesse persoonlijk overdragen in een gesprek. 

Met vriendelijke groet, 

Arnoud Wildschut

arnoud.wildschut@awayeventcompany.nl 

06-18814249

Linkedin profiel: linkedin.com/in/arnoud-wildschut1974

 

 

 

Personalia:

Naam: Arnoud Wildschut

Geboortedatum: 14-08-1974

Woonplaats: Blaricum (NH)

Huwelijkse staat: Geregistreerd partner

Nationaliteit: Nederlands

Talen: 

  • Nederlands: moedertaal

  • Engeles: goed

  • Duits: matig

Telefoon; 06-18814249

Opleiding: 

Fontys Hogeschool - Sport Economie & Communicatie - Afgerond 2000

Rijbewijs: 

  • C + C1 (GEEN CODE 95) - bereid te halen. 

  • BE 

Ik rij regelmatig met eigen aanhangers (paardentrailers en aanhager 6 meter + dissel) + eigen eventvrachtwagen.

Werkervaring:  

AWay Group BV Managing Director September 2011 - Present  

Huizen, wereldwijd werkveld

* Project- en evenementen organisatie

* Inzet event- en projectmanagers / medewerkers

* Ontwikkelen van sport- event- en beachconcepten

* Ontwikkelen van nieuwe en bestaande concepten in eigen beheer of in opdracht van derden

* Ontwikkelen en uitvoeren van concepten rondom sport, fun en entertainment evenementen

* Organisatie van projecten
 

NUSSLI Group Sports & Court manager 2016 - Present  
In 2016 en 2017 heb ik in opdracht van Nussli in de USA gewerkt aan de beachvolleyball tour van de www.AVP.com.

Sinds 2018 werk ik rechtstreeks in opdracht van de AVP. 


"The Association of Volleyball Professionals (AVP) is the biggest and longestrunning professional beach volleyball tour in the United States. Founded in 1983, the AVP is headquartered in Newport Beach, California. The AVP operates as a 3-tiered development system with AVPFirst, AVPNext and the AVP Pro Beach Volleyball Tour itself"

 
AWay Group BV Project - City Beach Tour April 2014 - September 2017 

1 april 2014 hebben wij het evenemententraject van de City Beach Tour overgenomen. 
 

Dit familie evenement met zand als basis reist met beach, sport & fun activiteiten van locatie naar locatie. Het evenement biedt een verscheidenheid aan beach, sport en culturele mogelijkheden voor externe partners als bonden, bedrijven en gemeenten. 
Het concept met een rijke 20-jarige historie is geschikt voor bedrijven en merken om op high traffic locaties en stranden of meren zichtbaar te zijn. 


NSBF - Nederlandse Speed Badminton Federatie Oprichter - Secretaris January 2012 - February 2016 

De NSBF is de officiële partner van de Internationale Federatie, de International Speed Badminton Organisation (ISBO).  De Federatie is in 2012 opgericht waarbij we als bestuur de start voor een nieuwe jonge sport hebben gemaakt in Nederland.


Top Beach Volleyball BV - Sr. Event Manager January 2010 - May 2011 (1 year 5 months)

 

Free Time Promotion Sr. Event Manager February 2003 - May 2011 

Foto's 

Wat de plek ook is... we zullen hem er krijgen. 

Rodebus (11)
Rodebus (12)
BusAmeland
IMG_4637
strandbeurs2017 (25)
IMG_4625
IMG_4627
bottom of page