top of page

Concepts & Creativity

Er liggen ontzettend veel ideeën op de plank. Deel ons uw doelstellingen en wij  komen bij u terug met een innovatief concept. Inventmarketing! Een kleine selectie van ideeën en mogelijkheden. 

Evenementen promotiebus

Een authentieke Coca-Cola vrachtwagen.  In één klap zorgt u voor een sfeervolle ontvangst met deze mobiele promotiebus. Beneden een knusse bar en werkruimte, boven een prachtig uitzicht op de finish voor de pers, relaties of organisatie. 

Sandertainment

Creatief met zand. Uit passie voor het leveren van kwaliteit zijn deze zandtekeningen ontstaan. Een prachtige manier om de 'branding' van een merk eens anders dan digitaal te doen. Daarnaast voor een teambuildings evenement een leuk onderdeel voor de creatieve geest. Meer creaties van ons team: www.sandertainment.com

Check our website for some new sand drawings!

De Sintbus

Zorg voor een overgetelijke december beleving met deze oldtimer Coca-cola bus. Sinterklaas pakte zelden zo groots uit en hij is nog mobiel ook. Bekijk alle mogelijkheden op www.desintbus.nl.  

De Kerstbus

Zorg voor een onvergetelijke dag bij het uitdelen van de kerstpakketen, de nieuwjaarsborrel of een geweldige dag in het winkelcentrum waar de Kersman persoonlijk de cadeau's komt uitdelen.  De kerstman laat er geen gras...euhh.. sneeuw over groeien. Bekijk voor een impressie www.dekerstbus.nl.  

Sport als promotiemiddel

(Innovatie) sporten trekken de aandacht. Koppel hier uw merk aan en wij organiseren een tour op door u gewenste locaties. Uw boodschap trekt gegarandeerd de aandacht! Wij verzorgen complete trajecten van vergunningsaanvraag, uitwerkingen van ideeen tot de uitvoering en evaluatie. Behalen we samen uw doelstellingen? 

Creatief met ruimte

Met deze opblaasbare eyecatcher kunt u overal terecht. Presenteer uw product waar u maar wilt in deze opblaastent van 65m2. Tevens geschikt als mobiele borrellocatie of  om presentaties in te geven. Voor de VNSG organiseerden wij een presentatietour van 8 evenementen op bijzondere vergaderlocaties. Out of the box. 

Please reload

bottom of page